Misiunea noastră

Misiunea Generis este de a le oferi viitorilor părinți șanse maximale aducerii pe lume a unui făt sănătos, pentru liniștea și bucuria întregii familii. Tocmai de aceea, la Generis, sarcina este tratată integrat, luând în seamă atât binele fătului, cât și al mamei. Oferim în completarea monitorizării de sarcină prin ecografii și morfologii, și consultații și investigații de nutriție, diabetologie și hematologie
Totodată, medicii Generis, consultă și tratează afecțiuni ginecologice și senologice complete, pentru prevenția și intervenția la timp în cazul unor patologii complicate și cu risc.
 
clinica generis bucuresti
Pe lista investigațiilor și analizelor ginecologice necesare pentru diagnosticarea corectă a afecțiunilor ginecologice, efectuate de medicii Generis, sunt următoarele:
Consultul ginecologic, cu tușeu vaginal și examinare cu valve
Consultul sânului – palparea sânilor, completată cu o analiză ecografică
Recoltare pentru examenul Babeș-Papanicolau, pentru a identifica posibile leziuni și modificări la nivelul colului uterin. Medicii Generis recoltează celule pe care le trimit ulterior la un laborator pentru investigații. Procedura de recoltare este nedureroasă și durează  foarte puțin
Recoltare secreție vaginală, când sunt indicate schimbări ale consistenței și cantității secrețiilor vaginale
Recoltare HPV – pentru identificarea prezenței tulpinilor de virus HPV, principala cauză a cancerului cervical.
Ecografia transvaginală  – investigația cea mai întâlnită pentru a depista afecțiuni ginecologice, recomandată de medicii Generis cel puțin o dată la doi ani, doamnelor care și-au început viața sexuală.Pentru mai multe detalii despre serviciile Generis, accesează și pagina dedicată acestora.
clinica generis 2
clinica gneris
clinica generis3
Call Now Button