Pacienți

Prețuim viața și sănătatea, iar misiunea noastră este să vă sprijinim în a face cele mai bune alegeri pentru a împlini acest deziderat: al unei stări excelente pentru mamă, copil și întreaga familie. 

Pentru dacă tu ești bine, vor fi și cei din jurul tău! Vino la consultația ginecologică cel puțin o dată la 2 ani, planfică sarcina și ai grijă de bebelușul tău încă din primele zile de viață!

Pacienții noștri vorbesc despre experiența cu medicii Generis. Imediat, mai jos, poveștile lor:

 

images

Mihaela Florina Buru

Recomand! Cu ajutorul dl. doctor Alexandru Filipescu, de la clinica Generis, am adus pe lume o fetiță sănătoasă, bucuria întregii familii. Medicii de aici sunt printre cei mai devotați meseriei lor și pacienților care le trec pragul.

images

Ana Ionescu

Eram în pericol de cancer cervical, din cauza unei infecții cu HPV care nu trecea, iar leziunile de pe col se modificau accelerat. Dacă aș fi știut că experiența ERAD este atât de facilă, efectuată de specialiștii Generis, nu aș fi amânat nicio secundă. La 2 ani de la intervenție, sunt în afara oricărui pericol.

images

Anca Simionescu, 53 de ani

Sunt pacienta clinicii Generis de 20 de ani și medicii de aici m-au ghidat și mi-au urmărit cele 2 sarcini avute: de la 35 și 43 de ani. Dacă pentru prima sarcină lucrurile au avut un parcurs lin, pentru a doua perioadă de maternitate au fost multe provocări. Nu a fost ușor să devin mamă la 43 de ani, dar dorința a fost atât de mare, iar profesionalismul medicilor Generis la un nivel atât de înalt, încât mi-am găsit curajul și am adus pe lume al doilea băiat. A fost un proces complex de numeroase analize, investigații, consultații premenopauză, analize genetice, amniocenteză, morfologii – toate au fost făcute în același loc, la Generis, de medici specialiști. Așadar, la 53 de ani, acum, sunt mama fericită a doi băieți minunați. Și o femeie matură, conștientă, atentă cu sănătatea mea.

Call Now Button